En begynnende realitetsorientering i synet på Xis Kina

Tidligere medlem av Stortingets utenrikskomite Marianne Marthinsen skrev nylig en kommentar i Aftenposten der hun ettergikk norsk Kinapolitikk i perioden etter normaliseringserklæringen fra desember 2016. Marthinsen fortjener ros for sin ærlige framstilling.

Dette innlegget er skrevet for å gi en mer detaljert beskrivelse av temaene som Marthinsen diskuterer. For selv om hun bringer det norske ordskiftet et steg videre, så bør hennes kommentar suppleres og utdypes.

Les resten av debattinnlegget på Minervanett

Publisert av melsomblogg

Jeg skriver om ting jeg ser og hører, som andre også ser og hører. Som regel vet jeg i utgangspunktet ikke mer om temaene enn hvem som helst. Men jeg prøver å gjøre en innsats for å se forbi den første innskytelsen -men anstrengelsen vil nok være suboptimal fra tid til annen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: