Diktaturet sminkes til det ugjenkjennelige

Av
Arne Melsom, Hongkongkomiteen i Norge
Merethe Lind Jodalen, Den norske Tibet-komité
Adiljan Abdurihim, Den Norske Uighurkomiteen

I en kommentar publisert i DN konkluderer Erik Solheim med at vi skal glede oss over kunstig intelligens. Men ikke glemme farene. Det er utvilsomt rett at kunstig intelligens vil dominere framtida. Og, som Solheim skriver, at Europa bør satse mer. Han påpeker det selvfølgelige, men benytter samtidig anledningen til å sminke et brutalt diktaturs fortrinn.

Les resten av innlegget på DNs debattsider.

Publisert av melsomblogg

Jeg skriver om ting jeg ser og hører, som andre også ser og hører. Som regel vet jeg i utgangspunktet ikke mer om temaene enn hvem som helst. Men jeg prøver å gjøre en innsats for å se forbi den første innskytelsen -men anstrengelsen vil nok være suboptimal fra tid til annen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: