Norge har et særlig ansvar i Hongkong

Vi vil takke statssekretær Erling Rimestad for at han svartevårt innlegg i Transit Magasin om Norges engasjement for menneskerettigheter i Hongkong. Dessverre velger Rimestad å gjenta utenrikstjenestens innlærte svar i stedet for å svare på konkrete utfordringer.

Les hele svaret på Transit Magasins nettsider!

Av
Arne Melsom og Jessica KaYi Chiu, nestleder og leder i Hongkongkomiteen i Norge

Publisert av melsomblogg

Jeg skriver om ting jeg ser og hører, som andre også ser og hører. Som regel vet jeg i utgangspunktet ikke mer om temaene enn hvem som helst. Men jeg prøver å gjøre en innsats for å se forbi den første innskytelsen -men anstrengelsen vil nok være suboptimal fra tid til annen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: